Съпругата на легендата от Формула 1 Михаел Шумахер отговори на

...
Съпругата на легендата от Формула 1 Михаел Шумахер отговори на
Коментари Харесай

Съпругата на Шумахер отговори на критиките

Съпругата на легендата от Формула 1 Михаел Шумахер отговори на слуховете, че крие брачна половинка си, заявявайки изрично, че той е в " най-хубавите ръце " и че " следва неговите стремежи ".

``
реклама

Бившият водач на Ферари получи мозъчна контузия през 2013 година, до момента в който караше ски, а положението му е мистерия от този момент. Съпругата му Корина и децата му се грижеха за него в дома им на Женевското езеро.

Бившият управител на Михаел Шумахер Вили Вебер насочи остри рецензии към половинката на седемкратния първенец, като разгласи, че не му дават достъп до него, тъй като се тормозят, че истината ще излезе нескрито.

" Бих желал да знам по какъв начин се оправя и да се здрависвам с него, или да го опрощавам по лицето. Но за жалост, Корина отхвърля това. Вероятно се опасява, че незабавно ще видя какво се случва и ще разглася истината ", сподели Вебер в документален филм.

Сега Корина отвърна на някогашния сътрудник на брачна половинка си в едно от дребното изявленията, които дава. Тя съобщи, че Шумахер се намира " в най-хубавите ръце ".

„ В момента той е в най-хубавите ръце и вършим всичко допустимо да му помогнем, сподели тя. - Опитайте се да разберете, че следваме желанието на Михаел да пазим здравето му в загадка. ”

„ Можете да сте сигурни, че той е в най-хубавите ръце и че вършим всичко допустимо да му помогнем. Моля да разберете, че просто следваме неговите стремежи, да пазим тази сензитивна тематика като здравето му, както постоянно е било ”, разяснява още Корина.

Шумахер не се е появявал обществено от шест години, което дава мотив на почитателите на F1 да спекулират с неговото положение. Последната информация за здравето му пристигна през септември, когато стана ясно, че той още веднъж е в схващане.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР