Съпругата на Джъстин Бийбър - Хейли Бийбър, се бори с

...
Съпругата на Джъстин Бийбър - Хейли Бийбър, се бори с
Коментари Харесай

Какво се случва с Хейли Бийбър? Манекенката разкри подробности около ново заболяване

Съпругата на Джъстин Бийбър - Хейли Бийбър, се бори с още един мъчителен здравословен проблем за жалост. 26-годишният супермодел употребява обществените мрежи, с цел да разкрие, че има „ киста на яйчника с размер на ябълка “.

Виж още: Лош образец! Фики се отдаде на пороци, похвали се с тях онлайн

„ Имам киста на яйчника за следващ път и това въобще не е хубаво “, написа тя под своя фотография. Хейли Бийбър също по този начин се погрижи да опровергае всевъзможни спекулации за бременност. Бийбър не обясни главните аргументи, които способстват за повтарящите се кисти, само че изясни, че те са извънредно мъчителни и я карат да усеща гадене, отичане, конвулсии и емоционалност. Тя също по този начин се обърна към други, страдащи от сходни здравословни проблеми, с думите: „ Сигурна съм, че доста от вас могат да ме схванат “.

Виж още: Предколеден детокс: Ганка от Сървайвър се стопи, ето по какъв начин го реализира

Наскоро Хейли трябваше да се оправи със сериозен здравословен боязън, откакто претърпя " мини припадък " през април. Инцидентът докара до незабавна здравна процедура, която затвори дупка в сърцето ѝ и по-късно беше открито, че е резултат от недиагностицирано сърдечно заболяване. За благополучие наподобява, че се оправя добре душевен.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР