Съпругата на Дейв Майерс отдаде сърцераздирателна почит на съпруга си

...
Съпругата на Дейв Майерс отдаде сърцераздирателна почит на съпруга си
Коментари Харесай

Съпругата на Дейв Майърс наруши мълчанието със сърцераздирателна почит, като каза „докато се срещнем отново“

Съпругата на Дейв Майерс отдаде сърцераздирателна респект на брачна половинка си след оповестяването на гибелта му през днешния ден, добавяйки: „ до момента в който се срещнем още веднъж “.

Най-добрият другар и сътрудник на готвача от Hairy Bikers Си Кинг разгласи тъжната вест през днешния ден в обява в обществените медии, разкривайки, че е бил заобиколен от жена си и другари, когато е умрял. Това идва две години откакто Дейв за първи път показа, че се лекува от рак и осведоми почитателите по време на своето пътешестване.

Лилиана Орзак, брачната половинка на Дейв, показа своята сърцераздирателна респект във Фейсбук дружно с сбирка от фотоси на починалия си брачен партньор, пишейки: „ Почивай в мир, обич моя. Моят прелестен, самоуверен мъж! До идната среща! "

Смъртта на Дейв беше оповестена от неговия другар Си по-рано през днешния ден, като кулинарната звезда призна, че не е „ сигурен, че мога да опиша с думи по какъв начин се усещам сега ", когато заяви опустошителната вест на почитателите посредством обществените медийни канали на The Hairy Bikers.

„ Здр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР