Съпругът на жената, която беше държана на нож от сина

...
Съпругът на жената, която беше държана на нож от сина
Коментари Харесай

Ченгетата от нюйоркската полиция са „справедливи“ при смъртоносна стрелба по мъж от Бронкс, държащ нож в гърлото на майка й, съпругът й казва: „Той я използваше като щит за тялото“

Съпругът на дамата, която беше държана на нож от сина си когато полицията го простреля и умъртви в апартамент в Бронкс в събота сподели, че служителят на реда не е имал различен избор, с изключение на да стреля.

Мъжът, който пожела да остане неизвестен, сподели пред The ​​Post, че е бил в жилището, когато се е разиграла жестоката сцена на 13-ия етаж на 2865 Creston Ave. в Бедфорд Парк.

Той сподели, че или брачната половинка му, за която се ожени предишния месец, или нейният 30-годишен наследник е щял да почине по време на страховития утринен случай.

„ Стоях до офицера. Полицаят му сподели три пъти да (остави) ножа, да я пусне. Той сподели: „ Или ме убий, или аз ще я убия “, спомня си той, към момента очевидно разтресен в събота вечер.

Той сподели, че прочувствено смутеният мъж стисна гърлото на майка си още по-силно и се канеше да я нареже с това, което ченгетата описаха като „ огромен нож за дърворезба “, когато един от служителите на реда стреля.

„ Един изстрел, просто.. само че в случай че не беше направил това, жена ми щеше да е мъртва “, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР