Съпругът на американската певица Джесика Симпсън е основният виновник тя

...
Съпругът на американската певица Джесика Симпсън е основният виновник тя
Коментари Харесай

Джесика Симпсън спряла да пие заради съпруга си

Съпругът на американската певица Джесика Симпсън е главният провинен тя да спре да пие, тъй като я е подкрепил в желанието й да се откаже от опиатите. Това призна самата певица пред американски медии.
39-годишната певица похвали брачна половинка си, с който са родители на три деца - Максуел на 7 година, Ейс на 6 година, и бебето Бърди, на 10 месеца, за това, че й е оказал помощ да се откаже от алкохола през 2017 година
В своята биографична книга " Open book " певицата изяснява, че брачният партньор й е страховит, и когато тя решила да спре да пие, той я е подкрепил с думите: " Ще го направя с теб, скъпа ".
Наскоро певицата разкри, че като дребна е била полово измъчвана, и с цел да притъпи неприятните мемоари и болката, се е обърнала към опиати и алкохол. Джесика твърди, че за първи път е била измъчвана, когато е била на шест години, като „ е споделяла легло с дъщерята на фамилен другар “. " Всичко стартира с гъделичкате по гърба и преминаваше границите на благоприличието ", добавя Симпсън.
През 2017 година обаче лекарите я предизвестяват, че с този режим и с приема на опиати няма да издържи дълго, по тази причина тя взема решение да ги спре.
Певицата притегли вниманието на обществеността към себе си, когато в края на ноември 2017 година по време на празненство, когато пада пияна в басейна на къщата си и получава тежка контузия на коляното в резултат на удара в дъното на басейна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР