Съпруг и син, които оставиха пенсионерка да умре от глад,

...
Съпруг и син, които оставиха пенсионерка да умре от глад,
Коментари Харесай

Съпруг и син убиец, които гладуваха 71-годишна жена и я гледаха как „умира в собствената си мръсотия“, влязоха в затвора

Съпруг и наследник, които оставиха пенсионерка да почине от апетит, до момента в който седеше в личната й урина и фекалии, бяха вкарани в пандиза, откакто те не съумяха да видят, че тя " умира " пред тях.

Робърт Морган, 61, и Дейвид Холиок, 53, бяха наказани за убийството на Дороти Морган, 71, която беше еманципирана, обезводнена и надупчена от рани от залежаване. Тя беше призната в болница, откакто разви гангрена заради нечовешките условия в фамилния дом в Уайтхейвън, Камбрия.

Бившата работничка тежеше едвам четири стоуна и половина, до момента в който тя е откарана по неотложност в болница, където е открито, че раните от налягане по цялото й тяло са септични. Тя за жалост умря единствено девет дни по-късно. Съдът разбра, че майката се затруднявала сама да отиде до тоалетната, тъй че вместо това трябвало да употребява кофа, сложена до дивана.

Морган, брачният партньор на Дороти, беше наказан на три години затвор, а Холиок, нейният наследник, беше наказан на две години и осем месеца от Кралския съд в Карлай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР