Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Кирил Петков призна за непрецизен изказ“

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Кирил Петков призна за непрецизен изказ“
Коментари Харесай

Петков призна за „непрецизен изказ“ спрямо Мария Габриел и я похвали за смелостта

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков призна за „ непрецизен изказ “ от своя страна по отношение на Мария Габриел по време на съвещанието на Националния съвет на партията на 21 май. Това се случва, откакто запис от него беше разпростран през вчерашния ден от отделилия се от групировката Радостин Василев.

„ В дългата нощ, в която Политическа партия трябваше да вземе съдбоносно решение за втория мандат, имаше доста страсти, отзиви, квалификации. Имаше и непрецизен изказ от моя страна за госпожа Мария Габриел, по тази причина бих желал да кажа ясно персоналното си мнение за нея “, написа Петков.

По думите му „ Мария Габриел е образец за смелостта и качествата на дамите в политиката “, след което показва своите „ дълбоки почетения към нея и към всяка дама, взела решение да трансформира политиката в предопределение “. И добавя:

„ Знам какъв брой е мъчно да се решиш на тази крачка и още повече да останеш. И също толкоз добре знам какъв брой е належащо и скъпо. С такива образци имам вяра, че изпращаме мощно обръщение и мотивация повече дами да схванат, че мястото на всяка от вас е тъкмо там, където си изберете. “

Вчера съпредседателят на Политическа партия прикани да се изслуша целия запис от срещата, " " тъй като си заслужава ".

„ Ако желаете да видите по какъв начин работи една естествена демократична партия и какъв брой са сложни решенията, които би трябвало да се вземат, апелирам изслушайте целия запис “, написа Петков във фейсбук.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР