Съпредседателят на ПП Кирил Петков призова депутатите от ГЕРБ да

...
Съпредседателят на ПП Кирил Петков призова депутатите от ГЕРБ да
Коментари Харесай

Петков към депутатите от ГЕРБ: Плащат ви се заплати, за да сте в НС и да работите

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков прикани депутатите от ГЕРБ да се записват и Народното събрание да стартира работа, тъй като получават заплати точно за това.

Той настоя, че те би трябвало по-скоро да имат ясна визия по какъв начин да реагира партията и да влязат в пленарната зала.

„ След изборите са моменти, когато човек би трябвало да направи проверка, да осмисли резултатите си и за сътрудниците ще са сложни моменти, само че въпреки всичко изборите свършиха и ги призоваваме да дойдат в зала, с цел да можем да работим. Идват данъчните закони преди бюджета, цяла България чака бюджета, би трябвало да работим дружно. Има и несъгласие на президента, което би трябвало да се разиска “, разяснява Петков.

„ Ние сме платени от народа, с цел да работим в пленарната зала. Ако те не дойдат, ние през днешния ден няма да се записваме, с цел да дадем опцията „ Възраждане “ и хората към тях да лидират законодателните процеси в Народно събрание “, отсече той.

Според него депутатите от ГЕРБ би трябвало да влязат в пленарната зала, тъй като това е работата на всеки един депутат.

„ Ние сме подготвени на срещи, на диалози, тъй като целият народ нас чака, идва и Шеген и ние не можем да изоставим законодателните процеси “, отсече Кирил Петков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР