Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов съобщи в профила си

...
Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов съобщи в профила си
Коментари Харесай

Атанас Атанасов последва примера на Христо Иванов и подаде оставка

Съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов заяви в профила си в обществените мрежи, че подава оставка като ръководител на партията си " Демократи за мощна България ".

Това стана малко, откакто водачът на " Да, България " Христо Иванов разгласи отдръпването си поради неприятните изборни резултати на " Демократична България ".

" Сърдечно благодаря на хората, дали своя глас за " Демократична България ", на претендентите ни в листите, на доброволците и на всички деятели за всеотдайната и безкористна работа. Въпреки положените старания резултатът ни на тези избори е слаб, за което поемам персоналната си отговорност ", написа Атанас Атанасов, като се базира на устава на ДСБ, съгласно който следва да свика Национално заседание на партията за избор на ново управление.

" В сложни моменти като този е належащо да се прояви резистентност и национална отговорност. Заедно с другите водачи на " Демократична България " сме длъжни и ще защитим ползите на гласоподавателите на обединяването, което само е способно дейно да отстоява идеите, които изповядваме. То би трябвало да бъде непокътнато и развито. Изказвам откровена признателност на сътрудниците от Председателския съвет на Демократична България за взаимната ни работа. За мен е чест да сме от един тим ", добави той в изказването си.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР