Съпредседателите на Продължаваме Промяната Кирил Петков и Асен Василев, заедно

...
Съпредседателите на Продължаваме Промяната Кирил Петков и Асен Василев, заедно
Коментари Харесай

Продължаваме промяната с изненадващ вечерен брифинг

Съпредседателите на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков и Асен Василев, дружно с Николай Денков направиха изказвания пред медиите по отношение на днешното Общо заседание на партията.

Брифингът стартира малко след 19:00 часа в пресцентъра в Конгресния център на Международен панаир Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Ето акцентите от конференцията:

" Ще бъдем безусловно подготвени за локалните избори. В момента се вижда по какъв начин партията, която ще промени България, се преструктурира с фокус към локалните си структури. Кандидат-кметовете ни би трябвало да са можещи и уважавани в своите обитаеми места ", сподели Петков.

" Бе запълнен новият Национален съвет на Политическа партия, има определени области и общински координатори на доста места, което е част от подготовката ни за изборите следващата година. Процесът ще бъде в съгласуваност с " Демократична България ", добави Василев.

" В момента не приказваме за състав на кабинета като имена. Винаги съм се стремил да бъда реалист. Вероятността да има постоянно държавно управление не е изключително висока, само че такава опция към момента има. Повечето празненство не желаят да отидат на избори съгласно нашето чувство. Ще приказваме с всички, които са подготвени, ГЕРБ също биха могли да се включат ", обясни от своя страна договарянията към новия кабинет Денков.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР