Съперникът на ЦСКА в Лигата на конференциите Рома стигна до

...
Съперникът на ЦСКА в Лигата на конференциите Рома стигна до
Коментари Харесай

Рома победи Удинезе с ефектен гол

Съперникът на ЦСКА в Лигата на конференциите Рома стигна до най-малък триумф против Удинезе с 1:0 в дуел от 5-ия кръг на Серия А. Единственото попадение в срещата вкара Тами Ейбрахам, който донесе успеха на отбора на Моуриньо с ефектно отиграване с пета. В 90-ата минута на дуела пък Лоренцо Пелегрини бе изпъден с втори жълт картон.

С триумфа Рома събра 12 точки на четвъртата позиция в Серия А. Удинезе пък има 7 на 10-о място. В идващия кръг отборът на Жозе Моуриньо излиза против Лацио в дербито на Рим. Удинезе ще одобри Фиорентина.

Римските " вълци " започнаха по-агресивно дуела и след няколко пропуща стигнаха до гол в 36-ата минута. Калафиори съумя да се оправи със бранител на Удинезе до тъч линията и подаде към Тами Ейбрахам в наказателното поле, а някогашният състезател на Челси вкара гръмък гол с пета.

Втората част стартира в по-ниско движение, като Рома диктуваше събитията на терена. В 60-ата минута Лоренце Пелегрини не съумя добре да овладее дълъг пас и да сътвори заплаха пред вратата на гостите. В 73-ата минута Деулофеу стреля съвсем от точката на дузпата, само че ударът му бе слаб и не затрудни Руи Патрисио.

В последната минута на постоянното време Лоренцо Пелегрини получи втория си жълт картон в мача и бе изпъден от игра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР