Съперникът на ЦСКА в евротурнирите Гьорче Петров ще отпусне само

...
Съперникът на ЦСКА в евротурнирите Гьорче Петров ще отпусне само
Коментари Харесай

Съперник на ЦСКА в Европа отряза феновете на червените

Съперникът на ЦСКА в евротурнирите Гьорче Петров ще отпусне единствено 60 билета за последователите на " алените ".

Ето известието в уеб страницата на ЦСКА:

" Съперникът на армейците в евротурнирите „ Македония Гьорче Петров “ ще отпусне единствено 60 билета за последователите на ЦСКА, стана ясно от формален имейл на клуба от Скопие. След многократни срещи към организацията на дуела и поради усложнената политическа конюнктура, локалните управляващи и институции са взели това решение, а предоставената численост съставлява полагащите се по наредбите на УЕФА 5% от потенциала на стадион „ Петър Милошевски “ (общо 1152 места).

След настоятелни диалози след жребия, в началото от македонския клуб бяха подготвени да пуснат в продажба доста повече места за последователите на ЦСКА. От там не одобриха концепцията на армейските ръководители мачът да се изиграе на националния стадион в Скопие, с цел да могат всички искащи да посетят срещата. В последна сметка домакините, след съвещания с локалната федерация и полиция, са решили броя армейски почитатели да бъде редуцирана до 60. Същевременно бе изменен и началния час на дуела в Скопие. Мачът ще стартира в 17:30 часа (местно време) на 21 юли.

Цената на билетите е 300 македонски денара, равняващи се на близо 10 лв.. Те ще бъдат пуснати в продажба онлайн в 12:00 часа българско време, във вторник (12 юли) на този линк: "

https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=4363
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР