Съперникът на Левски в плейофите на Лигата на конференциите Айнтрахт

...
Съперникът на Левски в плейофите на Лигата на конференциите Айнтрахт
Коментари Харесай

Съперникът на Левски Айнтрахт надви трудно новак у дома

Съперникът на Левски в плейофите на Лигата на конференциите Айнтрахт Франкфурт победи вкъщи с минималното 1:0 новака в Бундеслигата Дармщад в среща от първия кръг на немския хайлайф. Попадението бе дело на огромната звезда Рандал Коло Муани.

 В началните минути полузащитникът Себастиан Роде напусна терена контузен. В срещата на второто полувреме с контузия напусна и бранителят Тута.

В 28-ата минута гостите бяха покрай това изненадващо да излязат напред в резултата. Матиас Хонсак стреля елегантно от границата на наказателното поле, само че вратарят Кевин Трап съумя да се оправи с ориентирания към горния десен ъгъл удар.

Айнтрахт Франкфурт поведе в резултата в 40-ата минута. След чудесно извършена офанзива Филип Макс получи топката в наказателното поле и пусна паралелно подаване към звездата Рандал Коло Муани, а френският национал нямаше по какъв начин да сгреши на празна врата – 1:0.

В 66-ата минута се стигна до съществено безредие в наказателното поле на Айнтрахт след ъглов удар. Лука Файфер нанесе удар с глава, който срещна десния непряк дирек, Кристоф Кларер опита добавка, само че топката рикошира в негов съотбовник, а при третия следващ удар Марвин Мелен стреля високо над вратата.

Айнтрахт Франкфурт несъмнено не впечатли с играта си, като дуелът бе равносилен и двата отбора насочиха по осем удара, точните бяха 2:1 за „ орлите “. Домакините обаче имаха предимство във владението на топката – 65:35%.

Първият мач сред Левски и Айнтрахт от плейофите на Лигата на конференциите е в четвъртък, 24 август от 20:00ч. на Националния стадион „ Васил Левски “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР