Съпътстващите състоянието уринарни смущения - като се започне от увеличаване

...
Съпътстващите състоянието уринарни смущения - като се започне от увеличаване
Коментари Харесай

Увеличената простата поражда редица ограничения за мъжа

Съпътстващите положението уринарни разстройства - като се стартира от увеличение честотата на позивите, през неспособност за отлагането им, до вялата и затруднена бликам, изтощават мъжа. А когато прибавим и нощните ставания за уриниране и недоспиването, равнището на централизация значимо понижава.

За да се оправи със обстановката, той прибягва към някои ограничавания, а точно:
Намалява общия банкет на течности. Същевременно, за освежаване, усилва потреблението на кофеинови питиета, които пък водят до дехидратация. Преди излизане непрекъснато премисля има ли по пътя си тоалетна, а в затворени пространства местонахождението й е първото, за което се оглежда. Разрежда обществените си контакти, с цел да избегне неудобството от продължителния престой в тоалетната и отсъствието му от компанията.
Без значение дали са почнали разстройства в уринирането, в случай че сте над 50, не пропускайте годишния профилактичен урологичен обзор. Специалистът ще дефинира размера на жлезата и съществуване на остатъчна урина, след което, при нужда, може да назначи подобаваща терапия. За диагностично доуточняване могат да се включат и високоспециализирани проучвания като урофлоуметрия - бърз и неинвазивен тест на цялостния развой на уриниране с графично изображение, както и уро видеодиагностика, с която амбулаторно се записват и локализират всички положения на простатата, притеснение в пикочния канал, израстък на мехура, простатит, камъни.

При нужда от лекуване на увеличената простата експертите на Лейзър Мед работят с най-мощната и прецизна в международен мащаб лазерна система - . С нея размера на простатата към този момент няма никакво значение, изпаряват се всевъзможни размери по анемичен и нетравматичен метод и при кратко оперативно време. След  мъжът не помни за вялата и затруднена бликам, а при съществуване на катетър - се разделя с него дефинитивно.

В  се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, премерване на размера, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

В Лейзър Мед - София резултатът от ПСА е подготвен преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01





ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:  СА С НЕЗАБАВНО ОБЕЗБОЛЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ ПРИ МУСКУЛНО-СТАВНИ БОЛКИ

Шоковите талази се подават под формата на звукови енергийни удари. Процедурите са дълготрайност 5-10 минути. амбулаторни, без потребление на анестезия. От извънредно значимост за реализиране на бързия резултат са:
точното установяване на зоната, генерираща болежка - в доста от случаите тя е в точки, отдалечени от мястото на мъчителните чувства (т.нар. тригерни точки), и точно те се обработват; установяването на степента на болката - с цел да се преценяват честотата и количеството на силата, нужна за оптимално повлияване.
Процедурите в ЛЕЙЗЪР МЕД се правят с най-голям клас уред със смарт-фокус, без аналог в България.

 

* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР