Съотборниците на Ямайка в щафетата 4х100 обвиниха организаторите за забавянето

...
Съотборниците на Ямайка в щафетата 4х100 обвиниха организаторите за забавянето
Коментари Харесай

Ямайците обвиниха организаторите в Лондон за контузията на Болт

Съотборниците на Ямайка в щафетата 4х100 упрекнаха уредниците за забавянето на финала в дисциплината и травмата, която получи Юсейн Болт в последното тичане в кариерата си.
 
Светкавицата получи крампа, малко откакто потегли на финален пост и не съумя да финишира конкуренцията, с която постави завършек на професионалната си кариера в атлетиката. Другите членове на ямайския отбор разкриха, че им се е наложило да чакат прекомерно дълго време, преди да излязат на пистата за старта.
 
Юсейн Болт се контузи в последното си тичане (СНИМКИ)

" Твърде дълго ни задържаха в чакалнята. На Юсейн му бе студено и ми сподели, че това е полуда, да ни задържат 40 минути и да вършат две церемонии по награждаване преди старта ", описа Йохан Блейк. " Трябваше да продължаваме да загряваме и да чакаме, да загряваме и да чакаме. Накрая това се отрази - да видиш такава легенда и подобен първенец да има такива проблеми ", добави спринтьорът.
 
" Това бе смазващо. Организацията бе безумна, чакахме извън 45 минути, наложи ми се да изпия две бутилки вода ", добави първенецът на 110 м с трудности Омар Маклауд.
 
ГАЛЕРИЯ: Последното тичане на Юсейн Болт (СНИМКИ)

Към рецензиите се причисли и американският спринтьор Джъстин Гатлин, който победи Болт в бягането на 100 м. " Мисля, че изискванията бяха повода за случилото се. Беше малко хладно в чакалнята и на него му беше студено. Накараха ни да се съблечем по-рано, с цел да сме подготвени, което бе рецепта за проблеми. Съжалявам, че той получи тази травма. Той към момента е най-хубавият в света ", сподели Гатлин.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР