Съоснователят на Google Сергей Брин е бил на почивка на

...
Съоснователят на Google Сергей Брин е бил на почивка на
Коментари Харесай

Съоснователят на Google Сергей Брин и бившата му съпруга посетиха „педофилския остров“ на Епщайн: нови документи

Съоснователят на Гугъл Сергей Брин е бил на отмора на „ педофилския остров “ на Джефри Епщайн с някогашната си брачна половинка, съгласно различен кръг от правосъдните документи бяха разпечатани в понеделник.

Обвинителят на Епщайн Сара Рансъм сподели, че се е срещнала с Брин и годеницата му по това време, Ан Войчицки, на частния остров, благосъстоятелност на починалия финансист, в поредност от имейли от 2016 година до журналистката Морийн Калахан, колумнист на Post по това време.

Рансом сподели, че ще изпрати на Калахан поредност от фотоси от времето й в кръга на Епщайн, в това число фотография на нея с Брин и Войчицки, които се разведоха през 2015 година

„ Имам и други фотоси [sic] на девойките на Епщайн и аз, до момента в който бяхме на Острова, в това число няколко фотоси на мен със Сергей Брин и тогавашната му финансистка Ан Войчицки “, сподели Рансъм в имейла.

„ Запознах се с двойката, когато посетиха острова за деня, защото Сергей искаше да тества новото си съоръжение за кайт сърф, защото преди малко беше започ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР