Съоръжението бе в окаян вид съвсем доскоро, но леко по-леко

...
Съоръжението бе в окаян вид съвсем доскоро, но леко по-леко
Коментари Харесай

Айтоски бизнесмен взе на концесия градския басейн, ще му вдъхва нов живот

Съоръжението бе в плачевен тип напълно до неотдавна, само че леко по-леко се трансформира и до началото на юни ще се трансформира в същински оазис

Градският басейн в Айтос има нов концесионер. Това е Николай Андреев, който нае комплекса за 10 години и е подготвен да му вдъхне нов живот. Съоръжението бе в плачевен тип напълно до неотдавна, само че леко по-леко се трансформира и до началото на юни ще се трансформира в същински оазис.

 „ Населението на Айтос се усилва и в същото време - подмладява, което е причина за това, което върша и в което влагам “, споделя Николай Андреев, който живее от 10-ина години в Айтос.

Комплексът ще включва басейни, с уроци по плуване за децата, надпревари за младежите, и комфорт за искащите просто да отдъхват. Ще има заведение за кафе и бързо хранене. Може да не е още през първата година, само че Андреев има упоритостта да построи детски атракцион с водни пързалки. „ Това е забавно и доста атрактивно за децата, вършат го в чужбина. В тази концепция има капацитет “, споделя още концесионерът..

Единият от басейните е „ дребен олимпийски “ с размери  25 на 12.5 м, другият е детски, с диаметър 5 м. Това са двата басейна, в които айтозлии и гостите на града ще могат да се разхлаждат още през това лято.

Целта, която си е сложил Николай е на 1 юни т.г. да „ отреже лентата “. Обектът е навън, строителството зависи от атмосферните условия. „ Ако няма естествени пречки, това е датата “, безапелационен е младият мъж.

Не е загадка, че басейните бяха оставени в окаяно положение от предходния концесионер, по тази причина решил да направи една сериозна инвестиция. „ Периодът на концесията не е дребен, по тази причина в годините, инвестицията евентуално ще надвиши  200 хиляди лева И в тази връзка желая да благодаря на общинската администрация, на кмета и на заместител кметовете за толерантното и почтително отношение, за разбирането и съдействието “, кззва още Андреев.

Николай Андреев е родом от Неделино, от 10 години живее в Айтос. На 34 години е, женен, с две прелестни деца, на 10 и на 4 години. Завършил е Националния боен университет " Васил Левски " - гр. Велико Търново, служил е в Българската войска като пълководец на взвод. След това приключил и Академията на Министерство на вътрешните работи, магистър, специалист по национална и районна сигурност. Предстои му да приключи право в БСУ.

Личи, че Николай е борбена натура, човек със познания, с вродена словоохотливост и организаторски качества – качества, на които може да се разчита. За да е тазгодишният летен сезон в Айтос по-пъстър и по-забавен с един комплекс за отдих и спорт, който айтозлии от дълго време чакат.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР