Съобщено е, че Меган Маркъл се е обръщала към принцеса

...
Съобщено е, че Меган Маркъл се е обръщала към принцеса
Коментари Харесай

Меган Маркъл „протяга ръка“ към Кейт Мидълтън, но принцесата „вероятно ще я отхвърли“

Съобщено е, че Меган Маркъл се е обръщала към принцеса Кейт няколко пъти – само че принцесата на Уелс „ евентуално ще отхвърли “ маслиновото стръкче и не вижда снаха си като " дипломиран човек ", който да даде поддръжка или съвет, споделят специалисти.

Кейт имаше няколко тежки месеца. Тя направи крачка обратно от кралските отговорности, откакто се подложи на планувана коремна интервенция през януари, само че от този момент здравето й стана обект на възходящи онлайн спекулации. И тогава тази седмица майката на три деца се озова в центъра на скандал с Photoshop, откакто почитателите видяха „ неточности “ със сладка фамилна фотография, която тя пусна на Деня на майката.

Кралският създател Том Куин сподели по-рано пред The ​​Mirror, че Меган, която самата е била обект на онлайн тормоз, може да употребява фиаското на Photoshop като опция да поправи нещата с Кейт. Той твърди, че някогашната актриса от „ Костюми “ се е „ протягала няколко пъти “ и е „ същински обезпокоена “ за здравето на снаха си.

За всички последни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР