Съобщенията се позоваваха на изявление на руското министерство на отбраната

...
Съобщенията се позоваваха на изявление на руското министерство на отбраната
Коментари Харесай

ТАСС и РИА „Новости” съобщиха за отстъпление на руската армия... и си взеха думите назад

Съобщенията се позоваваха на изказване на съветското министерство на защитата с типичната дефиниция в сходни случаи: „ Оценявайки настоящата обстановка, командването на групата „ Днепър “ реши да трансферира войските на по-изгодни позиции източно от Днепър. След прегрупирането, група „ Днепър “ ще освободи част от силите, които ще бъдат употребявани за нахлуване ”.

Само няколко минути след обявата, в ТАСС написаха, че въпросната вест „ се АНУЛИРА като пусната неправилно. Извиняваме се на нашите клиенти и читатели ". От своя страна виновни лица в РИА „ Новости ” оповестиха, че организацията „ може да е получила информация за прехвърлянето на войски от подправен акаунт на Министерството на защитата, за който се твърди, че се поддържа от територията на Украйна ”.

Не закъсня и коментарът на Министерството на защитата, оповестен в РБК: „ Изпращането на подправено известие за „ прегрупирането “ на войските в региона на Днепър, сякаш от името на пресцентъра на съветското министерство на защитата, е провокация ".

Армейската група „ Днепър ” е едно от огромните съветски войскови...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР