Съобщения за болни, споделени между двама болногледачи, които са упоявали

...
Съобщения за болни, споделени между двама болногледачи, които са упоявали
Коментари Харесай

Изложени са болни съобщения в WhatsApp между медицински сестри, които са упоявали жертви на инсулт, за да ги „запазят тихи“

Съобщения за заболели, споделени сред двама болногледачи, които са упоявали пациенти с инсулт в болница в Блекпул, демонстрират по какъв начин се майтапят за убийството им, защото едната твърди, че е „ п Смея се. "

Катрин Хъдсън беше наказана на седем години затвор тази седмица за нелегално упояване на двама пациенти. Престънският кралски съд чу, че здравната сестра е заговорничала с младшата си колежка Шарлот Уилмот да даде успокоително на трети пациент в инсултното поделение на болница Виктория в Блекпул.

Съобщения в WhatsApp, споделени сред двете, бяха показани по време на процеса им, разкривайки „ просвета на малтретиране “ измежду тях и останалите членове на личния състав. Едно от известията сподели, че Хъдсън, на 54 години, написа: „ Ще убия леглото 5 ххх “, до момента в който съобвиняемият й отговори: „ Пмсл [смея се]... добре, довечера го успокойте до небето, хаха, ххх “.

Друго персонално известие от Хъдсън написа: " Вече в главата ми е да му дам двойно!! " добавяйки, че пациентът от " легло 5 " ще б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР