Съобщението на Холандия, че ще предостави 18 изтребителя F-16, е

...
Съобщението на Холандия, че ще предостави 18 изтребителя F-16, е
Коментари Харесай

Какво можем да очакваме от войната в Украйна през 2024 г.

Съобщението на Холандия, че ще даде 18 изтребителя F-16, е добре пристигнало, само че времевата рамка към момента следва да бъде изложена изцяло. Но Киев ще се тревожи, че навлиза в Нова година без удостоверение за десетки милиарди лири нова финансова поддръжка както от Съединени американски щати, по този начин и от Европейски Съюз.

Белият дом към този момент заключи, че борбата с Русия е не е в националния интерес на Съединени американски щати, само че в този момент продължаващите политически нервни сривове на Вашингтон покачват вероятността за цялостно прекъсване на поддръжката. Възможно второ президентство на Доналд Тръмп беше предстоящата точка на рецесия за помощта за Украйна – и за бъдещето на НАТО през идната година. Но композиция от съмнение и самовъзпиране от страна на администрацията на Джо Байдън и републиканското опълчване на продължаващото финансиране значи, че рецесията за Европа към този момент е тук.

Самата Европа може най-сетне да стартира да се изправя пред вероятността да държи назад Русия без поддръжката на Съединени американски щати, на която исторически разчиташе. Въпр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР