Съобщение за предприетите от ЕК действия направи в профила си

...
Съобщение за предприетите от ЕК действия направи в профила си
Коментари Харесай

Протести срещу мобилизацията заляха Русия

Съобщение за подхванатите от Европейска комисия дейности направи в профила си в Twitter журналистът на " Радио.Свобода " Рикард Йозвиак. По думите му, новите наказания може да бъдат оповестени още идната седмица и евентуално ще включват разширение на санкционните описи, както и решения във връзка въвеждането на таван на цените на съветския нефт, за което се споразумяха при започване на месеца финансовите министри на страните от G 7.

След оповестената през вчерашния ден „ частична ” готовност в Русия, в десетки градове на страната се организираха протестни манифестации, на които съветските управляващи арестуваха над 1300 души, най-вече дами. На задържаните мъже са били връчвани повиквателни за военна работа, оповестява The Moscow Times.

Повече от половината арестувани са в Москва и Санкт Петербург, само че митинги са зародили и в Бурятия, Якутия, Далечни изток, Башкирия, Калмикия и Краснодарския край, в сибирските градове Томск, Новосибирск и Иркутск, в Екатеринбург, Перм, Челябинск, Уфа, както и в най-засегнатите от глобите съветски райони като...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР