Съобщава се, че Том Круз се среща с руска светска

...
Съобщава се, че Том Круз се среща с руска светска
Коментари Харесай

Вътрешният живот на руската приятелка на Том Круз, според слуховете, докато връзката се разгорещява

Съобщава се, че Том Круз се среща с съветска световна персона и излезе обществено с новия разказ на охолно празненство в Лондон.

Говори се, че холивудската икона, на 61, има връзка с Елсина Хайрова, на 36, и влюбените гълъбчета бяха видяни да се сближават на извънреден празник на Grosvenor Square, Mayfair, до момента в който дойдоха дружно. Елсина изглеждаше зашеметяващо в черна рокля с диамантен лък и беше забелязана да танцува със звездата от „ Мисията невъзможна: Протоколът фантом “, преди да театралничи за фотоси с гостите. След това хипотетичната гореща нова двойка беше забелязана да си потеглят дружно в ранните часове, подхранвайки слуховете за нов любовен интерес към холивудската легенда.

Елсина, която неотдавна трансформира акаунта си в Instagram в частен, е щерка на съветски политик и неотдавна се разведе със брачна половинка си олигарх по нашумяло дело през лятото. Бляскавата майка на две деца показа фотоси от първокласните си ваканции в обществените мрежи, до момента в който пътуваше до Париж, Венеция, Сан Тропе, Монте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР