Съобщава се, че сериалът на Ross Kemp по Channel 5

...
Съобщава се, че сериалът на Ross Kemp по Channel 5
Коментари Харесай

Сериалът на Ross Kemp по Channel 5 внезапно е спрян по средата на снимките заради опасенията на шефовете

Съобщава се, че сериалът на Ross Kemp по Channel 5 ненадейно е спрян по средата на фотосите заради опасенията на шефовете.

Водещият на документални филми е отпред на сериала 72 часа в..., само че бъдещето му сега е във въздуха, откакто фотосите трябваше да бъдат спрени. Той трябваше да снима в Южна Америка тази година, само че на него и снимачния му екип беше казано да се отдръпват, защото фотосите към този момент не се организират.

Говори се, че зад прекъсването на фотосите може да стоят опасения за разноските, като шефовете споделиха, че сериалът става прекомерно безценен.

Твърди се, че Кемп към този момент е снимал един от епизодите в Колумбия през октомври предходната година, само че този епизод може в никакъв случай да не бъде излъчен. Беше обявено, че е имало проекти за снимане в Еквадор, само че прелом в страната спря екипа единствено дни преди плануваното започване на фотосите.

Deadline заяви, че шефовете на сериала не са удовлетворени от какъв брой безценен ставаше сериалът. Сериалът беше разгласен предходната година и беше обя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР