Съобщава се, че се разработва ново BMW M4 CS, както

...
Съобщава се, че се разработва ново BMW M4 CS, както
Коментари Харесай

Новото M4 CS пристига през май с увеличена мощност

Съобщава се, че се създава ново BMW M4 CS, както се показва в неотдавнашен отчет от BMW Blog, който се базира на неразкрити източници. Говори се, че идното високоефективно купе, основано на неотдавна актуализирания модел M4, ще дебютира някъде през май.

Всички индикации сочат, че BMW ще употребява за купето своя 3,0-литров редови шестцилиндров мотор с два турбокомпресора. Твърди се, че той ще генерира същата мощ като тази на M4 CSL - 550 к.с. и 650 Нм въртящ миг - и ще бъде оборудван с осемстепенната автоматизирана трансмисия на марката.За разлика от своя предходник, новият вид CS ще включва задвижване на всички колела xDrive. Следвайки траекторията на развиване на своя сътрудник M3, се чака BMW да понижи с няколко кг личното тегло на купето. В случая със седана компанията е употребила подсилена с въглеродни нишки пластмаса за съставни елементи като покрива, капака и задния дифузьор, което е довело до понижаване на тежестта със 75 кг.Подобен метод се чака да бъде прибавен и при купето.

Предишни шпионски фотоси снимаха маскиран първообраз на горещото купе по време на проби, в това число на Нюрбургринг. BMW е скрило обновените предна и задница на купето, които се чака да се отличават с издаден челен сплитер и дребен спойлер на капака на багажника. Според BMW Blog, M4 CS ще се базира на актуализирания модел M4, показан по-рано тази година, който може да се похвали с разнообразни актуализации в средата на цикъла, като да вземем за пример усъвършенствани фарове, нов волан и актуализирани екрани.

Стартовата цена на най-скъпото ново купе M4 - M4 Competition xDrive, е 81 300 евро, до момента в който M3 CS коства съвсем 110 000 евро. Очаква се цената на M4 CS да бъде сходна с тази на неговия другар с четири порти. BMW възнамерява да стартира производството на новия вид през юли, като продукцията ще бъде лимитирана до едвам няколко хиляди бройки./Fakti

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР