Съобщава се, че принцът на Уелс е изморен от телевизионните

...
Съобщава се, че принцът на Уелс е изморен от телевизионните
Коментари Харесай

Уилям обеща да отвърне на удара, ако документалният сериал на Netflix очерня кралските особи

Съобщава се, че принцът на Уелс е изтощен от телевизионните лудории на Хари и Меган и персонално ще каже на брат си да се " отдръпне ", в случай че в идната документална поредност те насочат погрешни обвинявания против кралските особи.

Уилям дава обещание да отвърне на удара и да провокира Хари и Меган, в случай че серилът на Netflix очерня кралските особи.

Документалният сериал на Netflix на стойност 88 милиона паунда ще излезе на 8 декември и съгласно слуховете ще съдържа редица съществени изказвания против The Firm.

Високопоставените помощници бяха помолени да гледат деликатно кино лентата в шест елементи и да реагират изрично на всичко, което считат за неопределено.

Освен това източници настояват, че самият принц Уилям се е уморил от дългогодишната кралска мантра " в никакъв случай не се оплаквай, в никакъв случай не обяснявай " и персонално ще призове Хари да се " отдръпна ", в случай че материалът, съдържащ се в поредицата, се счита за подправен или подвеждащ.

Съобщава се, че чиновниците на двореца са подготвени да провеждат осведомителна война и бързо да опровергаят всички съмнителни изказвания, направени в новото предаване.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР