Съобщава се, че Джими Фалън се извинява на персонала на Tonight Show след обвинения за токсично работно място

...
Късно вечерният водещ Джими Фалън е обвинен в поддържане на
Коментари Харесай

Късно вечерният водещ Джими Фалън е обвинен в поддържане на токсична работна среда от двама настоящи и 14 бивши служители на "The Tonight Show", които говори с Rolling Stone при условие за анонимност от страх от отмъщение.

Фалън е обвинен, че е бил пиян на работа и е проявявал хаотично поведение. Атмосферата на работното място беше описана като "мрачна" и няколко бивши служители казаха на Rolling Stone, че работата в нощното токшоу на NBC е повлияла на психичното им здраве.

Според Rolling Stone, Фалън се извини на персонала на среща в Zoom в четвъртък вечер след публикуването на статията, като каза: „Неудобно е и се чувствам толкова зле.“ Говорител на NBC не коментира срещата.

Каза Seinfeld. „Дразних Джими за една грешка и всички се засмяхме колко рядко Джими бива изхвърлян. Изобщо не беше неудобно. Ние с Джими все още понякога си го припомняме и се смеем. Идиотско извъртане на събитията.“

Няколко настоящи служители казаха на Entertainment Tonight, че разкритието на Rolling Stone е „представило погрешно“ техния опит на работното място.

„Винаги очаквам с нетърпение да дойда на работа и това е истинско работно семейство. Хората са хора и имат добри и лоши дни, но трябва да кажа, че не се сещам за лоши дни или времена, които съм имал на шоуто", каза един човек пред ET.

"The Tonight Show", което е подновено до 2026 г., според Rolling Stone, в момента е на пауза поради WGA и SAG AFTRA удари. След кратки престой от няколко шоурънъри, Крис Милър пое ролята през март 2022 г.

Докато профсъюзите, които представляват писатели и актьори, договарят договори с големи филмови студия, много работни места в развлекателната индустрия бяха назначени пауза. Фалън обедини сили с колегите си водещи късно вечер Стивън Колбърт, Джими Кимел, Сет Майерс и Джон Оливър, за да стартира подкаст, наречен „Strike Force Five“, обещавайки, че всички приходи ще отидат при писатели, които стачкуват от май.

„Много съм благодарен за Джими и подкрепата на шоуто за стачката“, каза асистент пред ET. „Това би трябвало да ви разкаже какъв човек е той, дори състезателите, водещи до късно вечерта, се разбират.“

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР