Съобразете се с природата на хищникаЗвярът не харесва парфюми и

...
Съобразете се с природата на хищникаЗвярът не харесва парфюми и
Коментари Харесай

Какво не се подарява в Годината на Тигъра

Съобразете се с природата на хищника Звярът не харесва парфюми и котки-касички
2022-а е годината на Черния воден Тигър, съгласно китайския зодиак. Макар че стартира на 1 февруари, е добре да се съобразите с природата на този див звяр, когато избирате коледни дарове.

Около празниците има доста митове и суеверия, както и препоръки какво да подарите на обичаните хора в празнична нощ, с цел да имате добра идна година.Добре е да помислите за подарък авансово, с цел да не се трансформира предпразничното време в забързана блъсканица и да загубите скъпо време в магазините. Затова вземете решение за дарове авансово.

Според астролозите при избора им би трябвало да се съблюдават елементарни правила. В годината на Тигъра ненужните джунджурии несъмнено няма да донесат положително. Дори красиви предмети, които нямат практическа изгода, няма да се харесат на звяра.

През 2022 година също не би трябвало да подарявате парфюм. Първо, в никакъв случай не можете да сте сигурни дали сте улучили аромата и второ, признакът на годината не харесва сходни дарове. Най-добре е да отидете с обичания човек до магазина, където той самичък да откри продукта, който харесва.Неуспешен избор са шампоани и разнообразни типове душ гелове. Като цяло всичко, обвързвано с персоналната хигиена, може да се смята за подарък за всекидневието. Тигърът няма да хареса този метод.

Същото се отнася и до неща, които могат да се нарекат символика и припомнят за персоналните неприятни привички на човек. Не би трябвало да насърчавате подобен метод на живот и да дарявате наргилета със безценен алкохол, пепелници и чаши.Още едно " не " - фигурки и касички с котки. Помнете кой е стопанинът на идната 2022 година - той не трябва да бъде обиждан.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР