Сънят е лукс, който голяма част от най-богатите и успешни

...
Сънят е лукс, който голяма част от най-богатите и успешни
Коментари Харесай

Мъск разкри коя е перфектната доза сън

Сънят е разкош, който огромна част от най-богатите и сполучливи хора не могат да си разрешат. Те са толкоз ангажирани, че просто нямат време за спане.

Това важи в особена степен и за водача измежду най-богатите – милиардерът Илън Мъск, който е прочут със своя работохолизъм и непрестанно недоспиване.

" Работя доста. Обикновено съм на работни срещи до 01.00 или 02.00 ч. през нощта. Събота и неделя, нормално не, само че от време на време и тогава ", признава Мъск в предаването на Джо Роган – " The Joe Rogan Experience ".

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Великият публицист Ърнест Хемингуей е споделил: " Обичам съня. Жив...

Шефът на Tesla и SpaceX спи по към 6 часа на денонощие. " Опитах се да дремя по-малко, само че тогава общата ми работливост понижава. Не считам, че желая повече от 6 часа сън ", показва той.

Мъск е толкоз предан на работата си, че в някои моменти се е трудил стотици часове седмично. А от време на време даже е спал на пода под бюрото си в компанията Tesla.

" Имаше моменти, когато през някои седмици... Не съм броил тъкмо, само че просто спях по няколко часа, по-късно работех, по-късно спях по още няколко часа, работех 7 дни в седмицата ", споделя милиардерът пред Кара Суишър, припомняйки напъните си да усили производството на електрическите автомобили Tesla Model 3. " Някои от тези седмици би трябвало да съм бил на работа по към 120 часа ", показва предприемачът.

Мъск признава, че графикът не е, защото " е изгорил куп неврони ". " Никой не би трябвало да влага толкоз доста часове в работа ", безапелационен е той. " Не се предлага за никого. Ще изглеждате малко вманиачен, в случай че работите 120 часа седмично ".
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР