Сънят е едно от най-важните неща в живота на един

...
Сънят е едно от най-важните неща в живота на един
Коментари Харесай

Осигурете си най-прекрасния сън с бестселъра на Dormeo - матрак Ай Мемори Ес Плюс

Сънят е едно от най-важните неща в живота на един човек. Все отново прекарваме под завивките през към една трета от денонощието , а качественият релакс е в основата на настроението, здравето, тонуса и работоспособността ни пред деня.



Именно заради тази причина не би трябвало да подценявате качеството на матрака, на който спите. На ваша помощ тук е Dormeo и тоталния бестселър -  . Продуктът се трансформира в обичан на потребителите, защото има куп преимущества пред останалите свои " съперници ". Става дума за матрак 8 в 1 с 2 обособени половини , които можеш да обърнеш по 4 разнообразни метода. Така всеки самичък избира най-удобната композиция за себе си. Със S-образен пласт от пружини от пяна Octaspring - за 100% акомодация по тялото и позата на сън. Избираш дали да обърнеш калъфа с мемори пяната от горната страна или изпод.



Иновативният дизайн разрешава да настройките матрака съгласно персоналните си желания. Това поставя и точка на разногласията сред мъжа и дамата в фамилното ложе . Едни обичат да спят на твърдо, други на-меко, а с " Ай Мемори Ес Плюс " и двамата могат да легнат на каквото им е на сърце.



Octaspring® пружините са до 8 пъти по-дишащи от плътната пяна и по този начин се получава отлична проветривост без претопляне и влага. Има и обработка Ривайталайз – за свежо чувство всяка заран, както и хипоалергични материали и CleanEffect® , с който сте предпазен от бактерии, акари и неприятни миризми . Калъфът е с цип – елементарно се смъква и пере до 30⁰С.



Решението за сходна покупка по никакъв начин не е елементарно, а и тялото би трябвало да свикне с новостите . Dormeo чудесно знае това и заради тази причина дава на своите клиенти 60 нощи за тест перио д. Ако решите, че този матрак не е подобаващия избор за тялото ви, компанията ще ви върне парите . Освен това има цели 15 години гаранция , като доставката до дома ви е безвъзмездна .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР