Сънят е древна форма на народно предсказание, което придава на

...
Сънят е древна форма на народно предсказание, което придава на
Коментари Харесай

Кои сънища вещаят бедност?

Сънят е антична форма на национално предсказване, което придава на всеки облик или предмет характерно значение. По този метод хората в предишното основават своите тълкувания за бъдещето си и си изясняват вероятните знаци на минали събития.

Бедността е един от най-неприятните житейски феномени, с които човек може да се сблъска. Някои сънища предсказват за появяването на това събитие посредством разнообразни знаци и облици, които да предупредят хората, че би трябвало да извърнат внимание на своите материални средства. Ето кои сънища предвещават бедността:

Ако насън срещнете извънредно слаб човек, то най-вероятно този сън значи отрицателни символики като беднотия, премеждия, мизерия и тъга.

Гърдите като телесна част мъчно могат да се асоциират с някакви дълбоки житейски смисли. Истината обаче е, че гърдите символизират физическото богатство на индивида и по-специално – материалните аспекти от живота. Смята се, че сънуването на огромни женски гърди в действителност може да се пояснява като знак за бъдещи облаги, разцвет и материално благоденствие.

Обратното обаче – дребен женски бюст, може да се окаже знак за беднотия и материални неволи.

 сънища, вещаещи беднотия

Друг знак на бедността е плешивата глава. Ако насън нямате коса, то това е предсказване за беднотия и материални загуби.

Да сънувате по какъв начин живеете в класическа ера или се докосвате до типичен творби на изкуството евентуално наподобява като сън, предвещаващ ужасно преживяване в житейски проект. Оказва се, че сходен сън в действителност демонстрира тъкмо противоположното на това, което ви чака – предсказва ви за бъдещи неуспехи в веществен проект.

Друг сходен сън с назад значение е, в случай че сънувате по какъв начин сте сити и удовлетворени. Този сън в действителност предвещава тъкмо противоположното в действителния свят – неволи, загуби, разноски и провали.

Ако видите в съня си кости на мъртъвци, то единствено по себе си този сън носи задоволително въпросителни към смисъла си. Такъв сън може да се пояснява като беднотия и идни компликации в житейски проект.

Също по този начин, в случай че сънувате празна бъчва, то това още веднъж е знак за мизерия и парични неволи. Ако бъчвата е цялостна, то това е знак за облаги, а в случай че е единствено пробита – то най-вероятно ще страдате от загуби, само че заради непозната виновност.

Още един знак за идна беднотия е гаванката. Ако сънувате, че я дялкате, държите или сипвате нещо в нея, то това най-вероятно ви предвещава парични загуби и несгоди.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР