Саня Армутлиева ще бъде новият шеф на Галя от разпадналия

...
Саня Армутлиева ще бъде новият шеф на Галя от разпадналия
Коментари Харесай

Саня Армутлиева прилапа Галка от „Каризма”, певицата вади нов проект без Миро

Саня Армутлиева ще бъде новият началник на Галя от разпадналия се дует „ Каризма ”, научи HotArena. Продуцентката се е съгласила да прибере звездата под крилото си, настояват осведомени. Именно в нейната компания певицата щяла да запише новата си ария, по която работи още от Коледа.

В новия план няма да има място да емблематичната дуетна половинка на Галя – Миро . След общото им излизане на сцената на „ Като два капки вода ” преди няколко седмици по Нова тв двамата не се били чували, камо ли пък да обмислят дует. Затова пък Галя почнала да работи интензивно по свое лично парче, което дава обещание напълно скоро да пусне. Говори се, че Маги Халваджиян я е свързал със своята близка приятелка Саня Армутлиева, която предложила контракт на певицата. Именно нейната компания ще финансира работата по парчето, а в случай че то се окаже сполучливо, може да пусне и цялостен албум.

Галя обаче няма да бъде вписана в формалния лист на артистите на Саня. Продуцентката работи главно в млади момчета и девойки като Дара, Михаела Маринова и Павел и Венци Венц. Тя ги скъсва от участия по питейни заведения и нощни заведения и прибира над половината от хонорара им. С Галя нещата нямало да стоят по същия метод. Певицата считала сама да си сортира участията, а на Саня ще разчита единствено за издаването на музиката и клиповете си. По същата скица Армутлиева работели и с други музиканти от по-старото потомство като Любо Киров и Стенли, настояват осведомени.

Идеята за новото парче на Галя се зародила още преди Коледа, откакто певицата с години са стараела да стои надалеч от музиката. Докато живеела в Англия, тя нямала кураж да търси студио, с цел да запише песента. След като обаче се върнала в България, с цел да взе участие в шоуто на Нова тв „ Като две капки вода ”, почнала да търси нови благоприятни условия за правене на музика. Накрая стигнала до Саня. Певицата към този момент разгласи, че отсега нататък счита да разделя времето си сред София и Лондон, където към момента живее нейният обичан. Не е ясно дали това няма да повлияе отрицателно на тяхната връзка. Явно звездата или не се тормози от сходен процес на събитията, или за нея музиката сега е по-важна от мъжа й, написа Уикенд.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР