САНТА ФЕ, Ню Мерси (AP) — Адвокат е добавен към

...
САНТА ФЕ, Ню Мерси (AP) — Адвокат е добавен към
Коментари Харесай

Нов адвокат се присъединява към екипа на прокуратурата срещу Алек Болдуин във фаталната стрелба „Rust“

САНТА ФЕ, Ню Мерси (AP) — Адвокат е прибавен към екипа на специфичната прокуратура, който преследва обвиняване за непредумишлено ликвидиране против артиста Алек Болдуин в съдбовната пукотевица по оператор на снимачната площадка на уестърн кино лентата „ Ръжда “, потвърдиха правосъдни чиновници в четвъртък.

Окръжният прокурор на Санта Фе назначи Ерлинда Джонсън за специфичен прокурор по делото Болдуин, което е планувано за пътека през юли. Тя постави клетва във вторник.

Болдуин се пледира за почтен по обвиняване за непредумишлено ликвидиране при стрелбата по Халина Хътчинс по време на подготовка през октомври 2021 година в ранчо за снимачна площадка в покрайнините на Санта Фе.

Болдуин, основният артист и копродуцент на „ Rust “, е насочил револвер към Хътчинс по време на подготовка, когато револверът гръмна, умъртви Хътчинс и рани режисьора Джоел Соуза.

Опитът на Джонсън като юрист по наказателна отбрана и телесни повреди включва представляването на някогашния държавен секретар на Ню Мексико Даяна Дюра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР