Санкционираният за корупция по глобалния закон Магнитски кандидат-депутат на ДПС

...
Санкционираният за корупция по глобалния закон Магнитски кандидат-депутат на ДПС
Коментари Харесай

Пеевски си сложи трета доза срещу коронавирус

Санкционираният за корупция по световния закон " Магнитски " кандидат-депутат на Движение за права и свободи Делян Пеевски си е сложил трета доза от ваксина против Covid-19.

Същото направи и зам.-председателят на Движението Йордан Цонев, кметът на Белица Радослав Ревански, който е непосредствен сподвижник на Пеевски, както и други членове на партията. Въпреки това известието на пресцентъра на Движение за права и свободи за поставените бустерни дози се върти главно към Пеевски.

От партията го цитират, че желал да даде " персонален образец с каузи, а не просто с думи ", макар че за първата му доза не бе обявено, нямаше и фотоси.

" Категорично поддържаме имунизацията. Това е единственият метод да се преборим с общия зложелател - ковид, с цел да може да предпазим околните си, страната да действа обикновено, а стопанската система да влезе в естествения си темп и да се развива ", споделя Пеевски, представен от пресцентъра на Движение за права и свободи.

В известието е представен и Ревански да напомня за даренията на Пеевски при започване на пандемията от ковид. Тогава информацията за даренията идваше от близки до Пеевски медии.

Това, че той си е сложил трета доза провокира и мнения в обществените мрежи, като част от тях са за това, че същата здравна сестра е ваксинирала и водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

За по-малко от година Пеевски първо напусна политиката, а. В сегашната акция обаче той употребява друг от досегашния си метод. Пресцентърът на Движение за права и свободи съвсем всекидневно разгласява фотоси от неговите предизборни обиколки, което е оригиналност. През последните акции той рядко имаше повече от един кадър с гласоподаватели.

Само в границите на тази седмица, при предизборната си обиколка Пеевски бе признат в на Свищов Генчо Генчев (подкрепен от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и ДПС) и на Велико Търново Даниел Панов (ГЕРБ).

Пеевски блесна и с – онлайн рубрка на Симон Милков, който преди време протестираше в поддръжка на Иван Гешев, откакто бе определен за основен прокурор.

Пред Милков кандидат-депутатът съобщи, че след изборите всеки ден ще бъде в Народното събрание. Ако Пеевски съблюдава думите си, това би било сериозна смяна, тъй като през последните години визитите му в Народното събрание в качеството му на народен представител са били по-скоро изключение
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР