Санкциите срещу Русия са крайна мярка, която трябва да бъде

...
Санкциите срещу Русия са крайна мярка, която трябва да бъде
Коментари Харесай

Лондон: Санкциите падат само при изтегляне на Русия от Украйна

Санкциите против Русия са последна мярка, която би трябвало да бъде премахната само след " цялостно преустановяване на огъня и евакуиране " от Украйна. Това съобщи английският външен министър Лиз Тръс за Sunday Telegraph.

По думите ѝ, Москва би трябвало да се ангажира и за бъдеща политика без по-нататъшна експанзия, или да се изправи пред вероятността глобите да бъдат наложени още веднъж.

Западът трябваше да остане " корав, с цел да реализира мир ", сподели тя.

Обединеното кралство, Съединени американски щати и ЕС досега са наложили наказания на над 1000 съветски физически лица и компании.

Тази седмица Москва разгласи, че ще пренасочи военните си интервенции в Украйна на изток в страната. Този ход беше интерпретиран от мнозина като знак, че Кремъл се стреми да понижи нашествието, която до момента е постигнала доста по-малък прогрес, в сравнение с се очакваше.

Външният министър по-рано сподели, че има вяра, че мирните договаряния са " димна завеса ", предопределена да отвлече вниманието от дейностите на Русия и да даде време на въоръжените ѝ сили да се прегрупират.

Тя не има вяра, че съветските управляващи са съществени в договарянията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР