Сани Алекса изглежда напълно възстановена физически от поредното пребиване, което

...
Сани Алекса изглежда напълно възстановена физически от поредното пребиване, което
Коментари Харесай

Ето какво прави сега пребитата Сани Алекса! Вече се възстанови, намрази мъжете и премина на жени

Сани Алекса наподобява изцяло възобновена физически от следващото пребиване, което й метна някогашният й другар от Швеция – Сами Кей. Тя се бори и с психическите си контузии, като недопуска мъжко наличие към себе си, научи HotArena.

Наш четец ни осведоми, че Сани към този момент има афинитет към дами. В подкрепление на този факт той е прикачил фото, на което певицата наподобява много близка с друга обилна дама.

Естествено съществува вид те да са просто приятелки, само че психолозите от дълго време са установили, че дами, които са били жертва на домашно принуждение от страна на мъже, в следствие стартират да изпитват омерзение от мощния пол и минават в другата прекаленост.

Напомняме Ви, че Алекса след последното посягане призна обществено, че неведнъж преди е ставала жертва на приятеля си Сами Кей и неговите мощни тупаници. В своя отбрана шведът показа, че Сани е обичала чашката и постоянно превъртала душевен. Дори въпросният финален път, когато сякаш я е набил, тя се е напила безпаметно и е паднала по стълбите. Тогава е решила и да го изнудва – отишла с брат си и татко си да му желаят пари, с цел да си мълчат, че сякаш я е пребил.

Не се знае тъкмо какво стана с проблема, само че сигурно Сани излгежда очевидно удовлетворена и се забавлява сега.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР