САН ФРАНЦИСКО (АП) — Придобиване за 11 милиарда долара, което

...
САН ФРАНЦИСКО (АП) — Придобиване за 11 милиарда долара, което
Коментари Харесай

Вътрешната история за гнила сделка на Hewlett Packard ще бъде разказана в процеса срещу паднала британска технологична звезда

САН ФРАНЦИСКО (АП) — Придобиване за 11 милиарда $, което се отрази на пионера в Силиконовата котловина Hewlett Packard преди повече от десетилетие, ще бъде възкръсна в понеделник по време на развой, който ще изследва дали договорката е била противозаконна кражба или случай на неприятно ръководство.

Наказателният развой във федералния съд на Сан Франциско се върти към придобиването от HP на английския производител на програмен продукт Autonomy, договорка, която беше маркирана като прелом, когато беше оповестена през 2011 година, единствено с цел да се взриви в безценен неуспех.

Преди HP да завърши договорката, Мег Уитман беше наета за основен изпълнителен шеф на компанията, учредена преди 85 години от Бил Хюлет и Дейв Пакард в Пало Алто, Калифорния, гараж, трансформирал се в светилище в Силиконовата котловина.

Уитман, която се издигна до популярност и благосъстояние, до момента в който управляваше уеб страницата за онлайн търговия eBay в годините на неговото образуване, се надяваше, че договорката за автономност ще укрепи напъните й да извади HP от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР