Samsung са световен лидер в производството на гъвкави дисплеи и

...
Samsung са световен лидер в производството на гъвкави дисплеи и
Коментари Харесай

Samsung разработват гъвкав смартфон с изскачащ високоговорител

Samsung са международен водач в производството на гъвкави екрани и оферират атрактивно портфолио от модели като Galaxy Z Flip и Galaxy Z Fold 2. Компанията не крие упоритостите си да господства дълготрайно тази пазарна ниша, която ще генерира милиарди доходи след няколко години.

Проблемите на Huawei могат единствено да улеснят упоритостите на Samsung, които се трансфораха в първата компания, която създава лични стъкла за гъвкави екрани. Добавянето на Ultra Thin Glass (UTG) към самия екран го прави по-издръжлив на външни въздействия и драскотини.

Дизайнерите на Samsung също по този начин работят интензивно над различни концепции, с които да подобрят в допълнение метода, по който наподобяват устройствата с гъвкави екрани. Вече са регистрирани няколко патента пред Световната организация за интелектуална благосъстоятелност (WIPO).

Документите на Samsung демонстрират желанието им да разработят еластичен смарт телефон, който има изскачащ високоговорител под екрана. Благодарение на LetsGoDigital можем да придобием по-добра визия за визията на устройството.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР