Самоубийство е причината за внезапната смърт на един от най-обичаните

...
Самоубийство е причината за внезапната смърт на един от най-обичаните
Коментари Харесай

ДРАМАТА Е НЕОПИСУЕМА: Денис Теофиков се е самуобил, скачайки от 7-ия етаж

Самоубийство е повода за неочакваната гибел на един от най-обичаните млади реализатори на " Пайнер " Денис Теофиков, научи ПИК.

Инцидентът е станал в София. Според източници на медията ни, 21-годишният фолк артист и наследник на виртуозния китарист Атешкан Теофиков, е скочил от висока постройка. Това потвърдиха двама самостоятелни един от различен източници от димитровградската музикална компания.

В уеб страницата си компанията заяви за загубата в 15.10 ч.: " На 21 години ни напусна един от най-хубавите млади реализатори Денис Теофиков. Певецът вечно ще остане в сърцата ни като едно младо и безпределно надарено момче, което за малко се трансформира в кумир за публиката и съумя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални шлагери, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената безусловно заблестяваше, който той се качи на нея.

Винаги ще помним силата, която той влагаше във всичко, което прави и най-много в музиката, силата, която раздаваше за всички нас. С доста тъга и горест се разделяме с теб, Денис Теофиков, само че ти оставаш вечно в сърцата ни! Поклон пред паметта ти! ".

Колегите на Теофиков във фолк гилдията са в цялостен потрес след новината за неочакваната му гибел.

Както ПИК заяви по-рано, тя идва единствено една година, откакто Денис оцеля в жестока злополука. Тийнидолът се избави като по знамение при ПТП в най-смъртоносната права у нас - пътя сред Бяла и Русе. Катастрофата стана на 3 октомври.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР