Самоубийство е причината за смъртта на 15-годишната ученичка, която бе

...
Самоубийство е причината за смъртта на 15-годишната ученичка, която бе
Коментари Харесай

Разкриха самоубийство при мъртвата ученичка в Търново

Самоубийство е повода за гибелта на 15-годишната ученичка, която бе открита мъртва върху скалите във Велико Търново преди месец.

Към това умозаключение водят доказателствата и свидетелските показания, събрани при следствието на нещастието. Заключението на съдебно-медицинската експертиза е за контузии от рухване от високо, заяви локалният в. "Борба ".

Трупът на осмокласничката в Професионалната гимназия по електроника във Велико Търново бе открит на 7 юли от младежи на скалите под така наречен Къща на алпиниста на Скалния венец. При огледите край тялото бе открит и накъсаният на части интернационален паспорт на девойката, която е от с. Ресен.

Близките й обаче са безапелационни, че момичето не се е самоубило, а е било отвлечено със закани от 42-годишен мъж от Ресен. За тяхно оскърбление тази версия не се удостовери от проверяващите, макар че досъдебното произвеждане бе формирано за съзнателно ликвидиране.

По тялото на мъртвото момиче не са открити следи от принуждение, оповестиха от Окръжната прокуратура в остарялата столица, под чието наблюдаване се води следствието на гибелта на 15-годишната Ипек. Няма обвинен или арестуван за гибелта на ученичката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР