Самопровъзгласила се търговска съпруга“ отвърна на критиците, които я наричат

...
Самопровъзгласила се търговска съпруга“ отвърна на критиците, които я наричат
Коментари Харесай

„Посветена съм на служенето на съпруга си – хората ме наричат ​​домашна робиня, но аз обичам да чистя“

Самопровъзгласила се „ комерсиална брачна половинка “ отвърна на критиците, които я назовават ​​„ домашна робиня “ за това, че я обслужва всяка потребност на брачна половинка.

Бейли, на 25 години, в миналото мечтаеше да бъде самостоятелна и фокусирана върху кариерата си, само че животът й претърпя поврат, когато срещна настоящия си брачен партньор Закари, на 32 години, преди шест години и забременя с щерка им, Ноа, към този момент три.

Те взеха решение да възприемат „ обичайните “ функции на половете, които мнозина считат за остарели в актуалния свят, и в този момент Закари върви на работа, до момента в който тя си стои у дома и се грижи за къщата и Ной.

Майката от Флорида изясни: „ Работя най-добре в нашия дом и се отнасям към него по този начин, като че ли е моя работа. За часовете, в които брачният партньор ми е на работа, аз също работя през целия ден в вкъщи се грижи за всичко.

Движението за обичайните съпруги е гореща тематика през последните години, защото от ден на ден дами избират да посветят живота си на готвене, разчистване и поддържане на дома, с цел да се уверят, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР