Самолетът на Етиопиан еърлайнс, който катастрофира на 10 март и

...
Самолетът на Етиопиан еърлайнс, който катастрофира на 10 март и
Коментари Харесай

Етиопският самолет поискал разрешение за рязко издигане и изчезнал от радарите

Самолетът на " Етиопиан еърлайнс ", който катастрофира на 10 март и починаха всичките 157 индивида на борда, е летял с извънредно висока скорост след отделянето си от пистата и е изискал позволение да се издигне бързо, след което е липсващ от радарите. Това заяви през днешния ден източник, осведомен с записите в контролната кула, представен от Ройтерс.

``
реклама

Глас от пилотската кабина на " Боинг 737 МАКС " на полет 302 изискал нанагорнище на 14 хиляди фута (4267 м) над морското ниво, което е 6400 фута (1950 м) над равнището на летището, само че липсващ от радарите на височина 10 800 фута (3292 м), предава Българска телеграфна агенция.

Преди това машината направила завой надясно за връщане по причина, която водачът определил като проблем с контрола върху полета. Малко преди маневрата диспечер от контролната кула комуникирал с различен аероплан, само че ненадейно глас от полет 302 се намесил с думите " break, break " (прекъснете, прекъснете) - апел всички неспешни диалози да бъдат прекъснати. Гласът на водач звучал уплашено, сподели източникът, поискал анонимност.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР