Самолетът на британския принц Хари и съпругата му Меган, която

...
Самолетът на британския принц Хари и съпругата му Меган, която
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл на косъм от смъртта!

Самолетът на английския принц Хари и брачната половинка му Меган, която след сватбата към този момент е известна като херцогинята на Съсекс, бе ударен от гръмотевица по време на полет от Лондон за Амстердам, написа в. „ Дейли Мейл “.

Ужасяващия за всички почитатели на кралското семейство от острова случай се е случил на 21 септември, само че информацията доближава до обществото едвам в този момент.

Светкавицата е уцелила първокласния Dassault Falcon 7X по обтекателя – на сантиметри от значимото за самолета съоръжение, обвързвано с навигацията – без него машината става сляпа. Все отново самолетът, чиято цена е 40 милиона паунда, сполучливо е кацнал на амстердамското летище Схипхол, след което бил пратен за инспекция и ремонт. Самолетът е останал на земята в продължение на цели девет дни, след което още веднъж е бил позволен до полети, прецизира в. Монитор.

Никой от значимите персони на борда по време на полета с благополучен край не е потърпевш, а Хари и Меган даже не им хрумнало да пропуснат празненство за определени в клуб Soho House в Амстердам.

В същото време бяха оповестени първите публични фотоси от петъчната втора за годината женитба в английското кралско семейство.

Освен това експерт по езика на тялото дефинира първата целувка на принцеса Юджини и Джак Бруксбанк като съпрузи на стълбите на параклиса " Сейнт Джордж " в Уиндзор като " доста интимна ". Това, с което тя изпъква, е, че младоженецът държи булката с две ръце - с лявата на гърба, а дясната на кръста. Юджини също прегръща брачна половинка си зад тила. Дори след края на целувката ръката на Джак Бруксбанк се задържа на талията на 28-годишната принцеса.

Целувките не принц Хари и брачната половинка му Меган през май тази година и на принц Уилям и Кейт през 2011 година бяха доста по-вдървени. Докато принц Хари прегръща с едната си ръка брачната половинка си, принц Уилям държи ръцете си скръстени начело.

" Това не значи, че другите мъже не обичат дамите си - сподели Бланка Коб, експерт по езика на тялото. - Това е предпазлив метод да кажеш: " Ти си всичко за мен, ще те задържа ". Тя добави, че коремът " е доста интимна област, само че " не безусловно полова ".

Принцеса Юджини първа се отдръпна от целувката, евентуално поради етикета.

Младите съпрузи се целунаха и повторно в подножието на стълбите, само че по-леко, като се държаха за ръка.

Младоженците не получиха нови трофеи след сватбата, тъй като принцеса Юджини е от по-нисшестоящите кралски особи и няма директни публични отговорности. Тя е девета по ред за заместничество на престола. Семейството няма да има и личен герб, само че принцеса Юджини ще резервира своя, който получи на 18-ия си рожден ден. Двамата към този момент ще се показват като господин и госпожа Бруксбанк. Младоженката резервира купата си - Нейно кралско височество принцеса Юджини, госпожа Бруксбанк.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР