Самолет от Втората световна война, който изчезнал в Европа заедно

...
Самолет от Втората световна война, който изчезнал в Европа заедно
Коментари Харесай

Откриха самолет, изчезнал през Втората световна война

Самолет от Втората международна война, който липсващ в Европа дружно с екипажа на борда, беше открит 70 години по-късно.
 
Останките от бомбардировача, ръководен от английския авиатор сержант Чарлс Армстронг Бел, липсващ през 1943 година, бяха открити потопени в езерото Маркермеер, покрай Амстердам, тази седмица, оповестява „ Лондон Ивнинг стандард “, представен от Блиц.

 
Сержант Бел от Лонгли Парк бил разгласен за липсващ по време на задача дружно с шестима членове на екипажа, когато бомбардировачът им BK716 се изгубил на връщане от обстрел в Германия.
 
От полицията считат, че тленните остатъци на екипажа още са на борда.
 
Докато текат мерки за превозването на самолета през март, полицията търси връзка с живи наследници на сержанта. На надгробния му камък пишело, че е „ наследник и брачен партньор “, което евентуално значи, че няма деца.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР