Самолет Eърбъс А321, летящ от остров Крит за Полша е

...
Самолет Eърбъс А321, летящ от остров Крит за Полша е
Коментари Харесай

На косъм: Извънредно кацане на летище София

Самолет " Eърбъс А321 ", летящ от остров Крит за Полша е трябвало да кацне спешно на летището в София, заяви в неделя следобяд полската радиостанция RMF FM. На борда на самолета са се намирали 180 пасажери, написа " Монитор ". Машината с регистрация SP-HAW изхвърчала в 8:37 часа българско време от Ираклио. Час по-късно трансформирала маршрута си и се насочила за кацане в София. В 10:01 минути колесарът докоснал пистата на аерогарата.

Според информацията, с която разполага радиостанцията, в предобедните часове екипажът е подхванал спешно кацане поради механически проблем. На пасажерите било обяснено, че става въпрос за пукнато стъкло в пилотската кабина. " Май проблем в кокпита " - означи се от София в профила си във фейсбук Войтек Цембжински. 

В момента всички пътуващи със злощастния полет чакат на летището в българската столица да им изпратят различен аероплан, с който да се приберат в Полша. Към 4 следобяд от компанията организирали за пасажерите храна, само че можело да се наложи нощувка в София. Самолетът, който е кацнал спешно у нас е трябвало незабавно откакто остави пасажерите във Варшава към 12 часа българско време да натовари идващ курс с туристи за Гърция.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР