Самочувствието на футболистите на Ливърпул нарасна значително по време на

...
Самочувствието на футболистите на Ливърпул нарасна значително по време на
Коментари Харесай

Фирмино: По-уверени сме, но трябва да продължим по този начин

Самочувствието на футболистите на Ливърпул набъбна доста по време на серията без загуба в британското състезание, само че Роберто Фирмино предизвести, че той и неговите съотборници не могат да си разрешат разпределяне.

" Миналата година ударихме греда и бяхме разочаровани. Този сезон имаме нов късмет и всичко е в нашите ръце. Трябва да продължаваме да играем по този метод, да работим по този метод и да излизаме на терена с избистрен разум и темперамент на спечелили. Играем мач за мач, подхождаме към всеки от тях с нрав на първенци и ще забележим до каква степен ще ни води това.

Разбира се, че имаме по-голямо самочувствие сега. Просто печелим всички вероятни мачове и е обикновено да бъдем все по-уверени. Трябва просто да запазим това въодушевление ", сподели той за клубния уеб страница.

След успеха над Тотнъм през уикенда мениджърът Юрген Клоп дефинира Фирмино като " страховит " футболист. Двамата построиха доста мощна връзка между тях след идването на германеца и нападателят стана съществена фигура в похода към трофея от Шампионската лига.

Roberto Firmino has 5 goals in his last 6 games for Liverpool.

Brilliant form pic.twitter.com/rc5mPhkNCq
— LFC Stats (@LFCData) January 11, 2020
Запитан какво тъкмо Клоп промени в играта му, 28-годишният Фирмино съобщи: " Много. Познаваме се още от мачовете против Дортмунд в Германия. Зарадва ме доста информацията, че той ще бъде управител на Ливърпул, тъй като той е немец и аз имам немско мислене.

Той промени клуба пъклен доста и в разнообразни връзки - тактически и душевен. Виждате по какъв начин изглеждаме през днешния ден. Трансформацията се случи освен поради него, само че главно поради него. Радвам се, че имам опцията да играя под управлението на този страховит управител ". Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР