Само защото някой има някакво състояние, описано от науката, не

...
Само защото някой има някакво състояние, описано от науката, не
Коментари Харесай

Уини Харлоу иска да знаете, че не „страда” от витилиго

Само тъй като някой има някакво положение, разказано от науката, не значи, че той или тя „ страда ” от него. И моделът Уини Харлоу е тук, с цел да ни подсети, или по-точно да ни научи, че нейното положение не дефинира коя е тя и по какъв начин се усеща. И аз персонално се почувствах ужасно от смелостта на това момиче, защото дори аз съм страдала от сходно отношение на хората. Думите са значими.

Преди няколко дни вестник The Evening Standard публикува заглавие „ Уини Харлоу излиза от водата на дубайския бряг за серия от фотоси, които канадският модел, измъчен от витилиго, разгласява в Инстаграм ”.

Уини обаче е на 23 години и някак си не желае „ витилиго ” да съпровожда живота й във всяко изречение, тъй че стреля непосредствено от Инстаграм: „ Аз не пострадвам от витилиго. Аз не съм витилиго модел. Аз съм Уини и съм модел. И се е случило по този начин, че имам витилиго. Спрете да пишете тези заглавия за мен или за другите. Аз не СТРАДАМ! Ако УСПЯВАМ нещо да покажа на хората, то това е, че техните различности не дефинират това кои са те самите! ”.

„ Единственото нещо, от което пострадвам, са вашите заглавия и затворените ви мозъци, които имат един стандарт за хубост, до момента в който в това време има доста стандарти за хубост. Плажът беше страховит в този ден, няма от какво да пострадвам! ”, добавя моделът.

През 2016 година пред Elle Уини Харлоу каза: „ Аз не съм представител на хората с витилиго просто тъй като имам витилиго. Ако това ви въодушевява, гордея се, само че няма да се товаря и да бъда най-хубавият човек на света, разказвайки на всеки за витилигото. Ако желаете да знаете за него, направете си изследването. При всички положения няма да ме откриете в речника под „ витилиго ”.

Така че долу етикетите и поздрави от Уини Харлоу!

 
 
A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on Apr 16, 2018 at 8:00am PDT

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР