Само защото живеете в по-малък дом или апартамент, не означава,

...
Само защото живеете в по-малък дом или апартамент, не означава,
Коментари Харесай

5 полезни идеи за позициониране на големи растения в малко пространство

Само тъй като живеете в по-малък дом или апартамент, не значи, че би трябвало да се лишите от огромни стайни растения. За да ги осъществявате по-най-добрия метод във вашия дом, ето няколко потребни хрумвания за позициониране на огромни растения:

Знаехте ли, че огромните растения в действителност могат да създадат дребните пространства да наподобяват по-големи? Това е същото предписание, което бихте употребявали, когато засаждате дребна градина. Големите растения прибавят обсег към вашето пространство. Разбира се, опитите да създадете атмосфера на „ градска джунгла “ в дребен апартамент може просто да докара до атмосфера вид „ не мога да ходя по коридора “, тъй че използвайте тези трикове, с цел да накарате огромните растения да се впишат в дома ви.

Използвайте поредност от огромни растения като разграничителна стена
Вероятно и вие като доста хора към момента работите от у дома – и в доста случаи работното място вкъщи е набутано в ъглите на спални и трапезарии, пробвайки се да се преструваме, че никой различен не е у дома. Можете да си купите заслон - или можете да извършите натурален разделител на стаята от растения.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР