Само за две седмици през т.м. инспекторите на МП Капитан

...
Само за две седмици през т.м. инспекторите на МП Капитан
Коментари Харесай

Близо 55 000 имитации на световни марки задържаха митничарит...

Само за две седмици през т.м. инспекторите на Министерство на правосъдието Капитан Андреево са задържали близо 55 000 продукта, по-голяма част от които текстилни произведения - чанти, обувки и парфюми, с реплика, оповестиха от Агенция „ Митници “.

Български водач на тир с румънска регистрация показал постоянни документи за транспортираната групажна стока от Турция за Чехия. Камионът бил селектиран за подробен надзор. Проверяващите открили, че в 120 колета се съдържат артикули, които носят емблеми на международни търговски марки. Открити са 12 939 продукта, по-голяма част от текстил, а също и 492 чанти и 163 чифта обувки.

В различен товарен автомобил, също с румънска регистрация и с курс за Чехия, били открити 14 597 чифта  мъжко и дамско долни дрехи, тениски, блузи с логата на над 10 марки.

В осъществяване на Европейския правилник 608 от 2013 за отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност стоките са арестувани и за случаите ще бъдат известени притежателите на комерсиалните марки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР