Само за два дни по бързо производство на Районна прокуратура

...
Само за два дни по бързо производство на Районна прокуратура
Коментари Харесай

Жена взе по 500 лв. от шестима мароканци, за да ги превози до София

Само за два дни по бързо произвеждане на Районна прокуратура - Стара Загора е наказана 28-годишната Н.И, оповестяват от Апелативната прокуратура в Пловдив.

Жената е приета за отговорна за това, че на 21.03.2023 година на автомагистрала „ Тракия “, в землището на община Братя Даскалови посредством потребление на лек автомобил, марка „ Ауди “ е подпомагала 6 жители на Мароко да минават в страната в нарушаване на закона.

Н.И. се съгласила да транспорти мигранти. Неин прочут й изпратил локация на място, откъдето да ги вземе. Мароканските жители били минали границата с лидер от арабски генезис на 10 март 2023 година и 10 дни вървели пешком, с цел да стигнат до отбивка на автомагистрала „ Тракия “. Там с лек автомобил „ Ауди “ ги чакала Н.И. Всеки един от тях щял да заплати по 500 лв. за транспорта до София. Автомобилът с чужденците бил спрян от полицейски патрул на км 170 на автомагистрала „ Тракия “ в землището на община Братя Даскалови. 

Районен съд - Чирпан наложи на Н.И. наказване от 8 месеца отнемане от независимост условно с изпитателен период от 3 години и санкция в размер на 1000 лв.. Тя е признала виновността си. Лекият автомобил, марка „ Ауди “, с който е осъществено закононарушението, е благосъстоятелност на Н.И. Той е лишен в интерес на страната. Наказанието е наложено след съглашение, утвърдено от съда в Чирпан.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР